2017 Mutfak Dekorasyon Trendleri

2017 Mutfak Dekorasyon Trendleri

2016 yılını geride bıraktık şimdi önümüzde uzun bir yıl bizi bekler. 2017 yemek trendleri, kış modası, favori renkleri derken mutfak dekorasyonlarını da bol bol incelemeli. 2017 mutfak dekorasyon trendlerini sizin için araştırdık.

1- Evin Mini ‘Kaçış’ Noktası

İlginç bir trend bizi bekliyor. Bu sene mutfaklarımız ‘yemek yapmaktan öte’ye geçiyor. Çünkü oturma ve hatta yatak odamızdaki dekorları mutfağımızda da konumlayabiliyoruz. Tercih ve obje seçimleri size kalmış, kilit nokta mutfağı günün her saati daha yaşanabilir ve samimi kılmak.

mutfak

2- Her Yer Bembeyaz!

Beyaz temizliktir, beyaz ferahlıktır. Bu sene de bu değişmiyor ancak her yerin bembeyaz olması size doktor kliniğini andırıyor olabilir. Bunu önlemek için biraz ahşap tonlar, dokular ya da keten masa örtüleri ile farklı bir ambiyans yaratabilirsiniz.

mutfak

3- Şişeler!

Şişelerin aynı zamanda şahane dekor malzemeleri olabileceğini biliyor muydunuz? Şişeleri istediğiniz şekilde konumlayabilirsiniz. Özellikle ayna gibi olanlar, şişeleri konumladığınız alanlara şahane bir ambiyans katacaktır.

mutfak
4- Bronz Mutfaklar!

Bronz ya da pembe altın tonlar da çok moda bu sene. İlla zeminler bu renk olmayabilir. Düz bir temanın üzerine koyacağınız bu tonlarda vazolar, dekor malzemeleri ya da mobilyalar da mutfağınıza şahane bir pencere açacaktır.

mutfak

5- Çift Lavabo!

Özellikle küçük mutfağı olanların en büyük şikayeti; hiçbir şeyin sığmaması. Bu sene ilginç olan şu ki çiftli lavabolar moda. Aynı mutfağın içine 2 lavabo teçhizatı kurabilir, böylelikle iki kişi aynı anda daha rahat yemek yapabilir.

mutfak

6- Eski Buzdolapları Geri Döndü!

Her yerinden farklı bölüm fışkıran teknoloji harikası buzdolapları bir köşede dursun, biz geçmişe dönüyoruz. İki kapılı buzdolaplarının yarattığı retro hava bu sene mutfak dekorasyonunda göze çarpan detaylardan. Paslanmaz çelik malzemelerin de eklenmesiyle nostaljik mutfaklar revaçta gözüküyor.

mutfak

Paylaş